donderdag 5 november 2009

Nieuwe kast

Wat leuk om al een aantal volgers te hebben! Ik vind jullie blogs allemaal even prachtig! Ik kan uren rondkijken en dromen van al die mooie spulletjes. Ik merk nu al dat er een hoop tijd in gaat zitten, maar ik vind het ook wel ontspannend werken!
Ik wil jullie wat foto´s laten zien van onze nieuwe kast. Wij hebben deze via Marktplaats gevonden en een aantal weken geleden opgehaald in zeeland. Het is een grijze kast, en hij staat tegen een witte muur.











7 opmerkingen:

  1. Ohh je kast is prachtig zeg,wij gaan in de toekomst ook van meubels veranderen,wat een vondst zeg op Marktplaats,veel plezier met je kast waar je heerlijk mee kunt stijlen,groetjes Joke.Nu duik ik gauw mijn bedje in,zit hier alweer te lang.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi je kast!! En grijs vind ik ook altijd zo'n mooie kleur.
    Je blog ziet er al leuk uit, dus bij deze ga ik je volgen. Ik werk ook in een tandartspraktijk en woon ook in de randstad, toevallig! Succes met je blog, het is verslavend!!

    Groetjes, Anne.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Diana,

    Wat gezellig dat je mijn blog bent gaan volgen. Momenteel ben ik helaas niet heel erg actief omdat ik het druk heb met veel andere dingen. Ik kijk wel iedere dag bij een aantal mensen. Ben benieuwd wat je hier allemaal gaat maken. Je kast is nu al prachtig zeg! Ja als ik de ruimte had, wilde ik er ook nog wat van deze kasten bij. Lol.

    Groet,
    Lavender

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Diana, wat een mooie kast heb je gescoord op marktplaats zeg! En fijn dat je zo van het bloggen geniet. Het is inderdaad heerlijk om bij anderen rond te kijken, werkt behoorlijk verslavend, naar mijn idee.
    Veel plezier en een fijne dag, groet, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Diana, welkom in blogland. Ik ben ook nog niet zo lang geleden begonnen,maar pas op, het is verslavend! Leuke blog en mooie kast zeg!

    Groet,
    Anetta

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk en welkom in blogland, sluit me bij Anetta aan. pas op voor de verslaving hahahaha... maar deze is niet erg.

    Wat een mooi kast!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi hoi
    nou je hebt een mooie kast meid, dat marktplaats is nog niet zo gek.
    Ik moet zeggen ik zit ook nog niet zolang te bloggen maar, het is zoals ze allemaal zeggen een verslaving. Ik deed er zowat elke dag een foto opzetten maar dat heb ik naar één keer in de week terug gebracht, mijn andere hobbies daar had ik geen tijd meer voor.
    fijne avond gr Thamar

    BeantwoordenVerwijderen